Belevenissen bij je cadeaus.

Vind jij het belangrijk dat de ontvanger van je cadeau er een mooie herinnering aan overhoudt? Creëren en het toevoegen van een beleving bij het cadeau zorgen voor die mooie herinnering. Hier lees je hoe je dit kan aanpakken.

Geef een waardevol cadeau

Er zijn veel verschillende soorten cadeaubonnen waaruit je kunt kiezen die gefocust zijn op tastbare producten. Denk aan: kledingwinkels, cosmetica verzorgingsproducten of handige gadgets. Er is naast deze producten nog een optie voor een originele cadeaubon. Houd je er namelijk van om een speciaal cadeau te geven waarbij je dierbare of vriend(in) een beleving ervaart? Denk hierbij aan een weekendje weg of een hotelovernachting naar keuze. Neem dan een kijkje bij Hotelgift.com of Bongo.nl. Deze twee websites zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een cadeaubon die geschikt is voor een beleving of herinnering. 

Groot assortiment van 550.000 hotels wereldwijd

Hotelgift is sinds 2014 de beste giftcard voor hotels wereldwijd. Dit komt mede door de goede service maar ook het énorm groot assortiment. Je kunt met deze cadeaubon namelijk uit 550.000 (!) hotels wereldwijd kiezen. Dit vergroot de kans dat er altijd een geschikt hotel voor elke soort ontvanger bij zit. Het leuke van Hotelgift is dat je zelf het gehele ontwerp kunt maken. Dit kan door middel van foto's of stukjes tekst toe te voegen. Hierdoor maak je de tegoedbon persoonlijk en zal de beleving een positieve herinnering blijven voor je ontvanger(s). 

Bongo: focus op beleving en herinneringen

Bongo een andere mogelijkheid om de beleving cadeau te geven. Deze aanbieder legt veel focus op beleving en herinneringen. Bongo heeft voor verschillende doelgroepen een passende cadeaubon. Wanneer je bijvoorbeeld een gezin een cadeaubon wilt geven, heeft Bongo hier veel opties voor. Bekende voorbeelden zijn bezoekjes aan de dierentuin of een bezoek aan Madurodam met het hele gezin. Op deze manier gelden de belevingen voor jong & oud. 

Daarnaast maakt Bongo verschillende categorieën met cadeautips. Voorbeelden zoals cadeautips voor familie, vrouw, man, koppels of opa & oma behoren tot deze categorieën. Je kunt ook gemakkelijk filteren zodat je alle opties in één oogopslag ziet met jouw budget of thema. Hierdoor wordt het maken van je keuze wat gerichter. 

Terug naar Cadeaubonnen
Uw advertentie hier?