Beloon jouw werknemers!

Wil jij je hardwerkende medewerkers of zakenrelaties bedanken voor hun inzet en samenwerking met een origineel cadeau of ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau voor het hele kantoor? Verras je partners met dit cadeau!

Kerstcadeaus 

Tijdens de feestdagen is het weer tijd om een passend cadeau te vinden voor je zakenrelaties, werknemers of partners. Elke werknemer of partner heeft andere interesses of een andere stijl. Daarom is het lastig om als organisatie een passend kerstpakket te vinden waar iedereen blij van wordt. Het kan als oplossing dienen om te kiezen voor een iets minder specifiek cadeau, namelijk een cadeaubon. Met de aanschaf van een cadeaubon, maak je iedereen blij. Ieder kan voor zich een keuze maken uit de aangeboden merken. Laat je inspireren met de keuze uit verschillende cadeaubonnen die dienen als kerstpakketten die naadloos aansluiten op de wensen van al je werknemers of partners.

Keuzeconcept

Om de keuze gemakkelijker te maken, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de zogeheten Keuzeconcept. Hierbij geef je de ontvangers een tegoedbon in de vorm van een “creditcard” waar een, door jou gekozen, tegoed opstaat. Door middel van een puntensysteem kan de ontvanger kiezen uit talloze cadeau of sparen voor meer punten waardoor er grotere cadeaus gekozen kunnen worden. Deze variant wordt aangeboden door Kerstpakkettenidee.nl. Neem gerust een kijkje en wie weet vind jij alle kerstpakketten voor de aankomende feestdagen. 

Relatiegeschenken

Zoek je een geschenk voor het gehele jaar door en weet je niet waar je werknemers blij van worden? Dan is het een veilige optie om de keuze vrij te laten en te kiezen voor een cadeaubon. De keuze is enorm bij de verschillende aanbieders. Wanneer je hebt besloten welke cadeaubon het gaat worden, is er een extra optie om toe te voegen. Wanneer je de relatiegeschenken geeft namens een organisatie of bedrijf is het mogelijk om de bonnen wat meer te personaliseren. Dit kan eenvoudig door het bedrijfslogo, een foto of de huisstijl door te voeren bij de opmaak van de cadeaubonnen. Hierdoor zullen je werknemers het cadeau niet snel vergeten. Via Kaartje2go.nl heb je binnen één uur een offerte wanneer je ervoor kiest om deze aan te vragen. Dit is erg handig voor grotere organisaties die op zoek zijn naar gepaste relatiegeschenken. 

Terug naar Cadeaubonnen
Uw advertentie hier?