Buik begint te groeien, tijd voor kaartjes!

Ken je iemand die zwanger is van één baby, een tweeling of misschien wel een drieling? Verras de aanstaande ouder(s) met een vrolijke kaart om ze te feliciteren met hun zwangerschap. Kies een thema en maak de boodschap helemaal eigen met deze tips. 

Waarom een zwangerschapskaart?

Wanneer je te horen krijgt dat je vriendin, zus of andere dierbare in verwachting is, is het gemakkelijk om even snel te appen of te bellen om haar te feliciteren. Maar hoe leuk is het om het veel persoonlijker en onverwachts te maken voor de aanstaande ouders door middel van een opgestuurd kaartje. 

De ideale keuze: Kaartje2go

Kaartje2go is de ideale keuze om het verrassingskaartje te ontwerpen. Je kiest hier een thema wat past bij de mama to be. In combinatie met een eventuele foto, of liefdevolle tekst wordt jouw felicitatiekaart zeker positief ontvangen. Naast het kaartje kunnen er verschillende extra's toegevoegd worden om de ontvangster te verrassen. Ga bijvoorbeeld voor een doosje chocola of een mooi bosje bloemen. Via Kaartje2go heb je binnen een paar klikken jouw verrassing op de post gestuurd. 
Vind je het lastig om te verwoorden wat je precies voelt of wilt zeggen? Dan kun je gebruik maken van het volgende. Kaartje2go.nl heeft namelijk verschillende voorbeelden van leuke gedichtjes of grappige teksten toegevoegd die je ter inspiratie op het felicitatiekaartje kan gebruiken.

Persoonlijke touch met Lillybird

Een andere optie voor het vinden van een felicitatiekaart is via Lillybird.nl. Naast de mooie kaarten zijn er ook veel extra items wat je bij Lillybird aan je bestelling kunt toevoegen. Leuke enveloppen, keuze uit verschillende materialen of speciale ontwerpen. Je kunt namelijk ook zelf een felicitatiekaart ontwerpen met eigen foto's of teksten. Ook bij Lillybird helpen ze je graag op gang door voorbeelden te geven van teksten die geschikt zijn om op de kaart te plaatsen. 

Leuke opties bij Hallmark

Hallmark.nl besteed ook veel tijd aan het aanbieden van de leukste felicitatiekaartjes om te geven aan de aanstaande ouders. Zo hebben ze een gemakkelijke optie om te filteren op bijvoorbeeld geslacht, thema, collectie of type kaarten. Wanneer je er bij Hallmark ervoor kiest om een cadeautje toe te voegen aan de kaart, krijg je de kaart gratis! Cadeautjes kunnen ballonnen, spulletjes voor het kindje of lekkernijen zijn. Genoeg keuze om een liefdevol felicitatie te sturen.

Terug naar Categorieën voor kaarten
Uw advertentie hier?