Een “geslaagd” cadeau voor de geslaagde.

Wanneer iemand een diploma behaald of geslaagd is voor dat moeilijke examen, is het leuk om een passend cadeau te kunnen geven. Met deze tips zet jij de harde werker in het zonnetje. Lees verder en laat je inspireren door de professionals. 

Feliciteer je geslaagde

Geslaagd voor de studie, het rijbewijs gehaald of succesvol afgestudeerd, dat is een hele prestatie. Hier hoort uiteraard een geslaagd cadeau bij. Maar wat ga je kiezen?
Er zijn veel organisaties waar cadeaubonnen worden aangeboden maar wat is de beste manier om de juiste voor jou te vinden? Kaartje2go.nl biedt de oplossing hiervoor. Hier kun je namelijk binnen drie stappen je digitale cadeaubon versturen. De digitale cadeaubon wordt de Keuze Cadeaukaart genoemd en deze wordt in combinatie met een opgestuurd kaartje verkocht. Hierdoor kan je ook nog gemakkelijk een felicitatiekaartje toevoegen aan je cadeau, ideaal! 

Hoe werkt het?

De ontvanger ontvangt een unieke code op het toegestuurde kaartje. De code verwijst de ontvanger naar een unieke URL waar hij/zij kan kiezen tussen de 40 toffe merken. Merken zoals Bol.com en Rituals zijn de koplopers van Kaartje2go die dienen als cadeau voor de geslaagde. De reden hiervoor is omdat deze twee met hun breed winkelaanbod worden gezien als toffe merken om cadeaubonnen van te ontvangen. Na het invullen van code krijgt hij/zij de bevestiging in de mail & shoppen maar!

Met deze cadeaubon laat je de geslaagde zelf kiezen welk merk hun interessant lijkt. Wellicht zijn ze aan het sparen voor een item uit het assortiment van een van de 40 bijbehorende merken bijvoorbeeld. Op deze manier help je  ook nog een handje. 

Voeg een extra cadeautje toe

Mocht je er toch voor willen kiezen om een extra cadeautje toe te voegen een de levering van de digitale cadeaubon, helpt Kaartje2go je graag op gang. Ze hebben een gefilterde lijst gemaakt die speciaal gericht is op het behalen van je diploma, of een andere succesvol afgeronde prestatie. Deze lijst is erg gevarieerd en kan uitlopen van bijvoorbeeld een mooi bosje rozen, een flesje campagne, een doosje verse brownies of andere lekkernijen. 

Je kan de digitale cadeaubon met de eventuele extraatjes gemakkelijk bestellen. Wanneer je vóór 20:00 uur op een werkdag besteld, is het dezelfde dag nog op de post gegaan op weg naar de geslaagde. 

Terug naar Cadeaubonnen
Uw advertentie hier?