Een oprecht bedankje

Iemand heeft je uit de brand geholpen, jullie hebben een mooie overeenkomst gesloten of gewoon zomaar. Als je iemand wilt bedanken voor de geboden hulp, is het leuk om een bedankje via de post te sturen. Er worden steeds minder kaartjes verstuurd, dus het zal een verrassing zijn voor degene die het kaartje zal ontvangen. Daarnaast is het persoonlijker dan een berichtje via je telefoon waar je degene in bedankt. Je hebt verschillende mogelijkheden om een bedankkaartje te sturen maar met deze tips tover je pas écht een lach op het gezicht. 

Momenten om een bedankkaartje te sturen 

Een bedankkaartje kan je helpen met het benadrukken hoe blij je bent met de hulp die iemand heeft aangeboden. Het sturen van een bedankkaartje kan ook dienen om iemand in het zonnetje te zetten. Er zijn verschillende momenten waarvoor je een bedankkaartje kan sturen. 

Bedankkaartjes van Albelli.nl

Wanneer je een grotere groep wilt bedanken, heeft Albelli.nl een handige tool om de beste bedankkaartjes te bemachtigen en te kunnen versturen. Je kunt je eigen ontwerp maken als kaartje, of je kiest een van de bestaande ontwerpen. De kaarten worden verstuurd als set van 10 stuks. Hierdoor kan je gemakkelijk met één bestelling alle kaarten in huis halen om te kunnen versturen naar je helpers of je ontvangers. Bij de bestaande ontwerpen van Albelli kan je alle aspecten aanpassen zoals de kaders, kleuren, vormen en foto's. Er zijn genoeg mogelijkheden om je welgemeende bedankje te kunnen maken. Thema's voor jong en oud, vrouw of man komen hier allemaal aanbod. 

Bedankkaartjes van Hallmark.nl

Wanneer je liever 1 stuk laat versturen naar je ontvanger en wil je dat het bedankje als verrassing bij degene thuis wordt afgeleverd, kun je gebruik maken van Hallmark.nl. Deze webshop staat bekend om het ruime aanbod van de kaartjes maar ook van de aanvullende cadeaus die bij de bestelling kunnen worden toegevoegd. Hierdoor wordt jouw bedankje extra speciaal. Je kunt zelf aangeven wanneer het bedankje wordt afgeleverd. Je kiest dus je eigen bezorgmoment. 

Gepersonaliseerde bedankkaartjes van Drukwerkdeal.nl

Ben je op zoek naar een bedankkaartje wat je voor zakelijke relaties kunt gebruiken? Kijk dan eens bij Drukwerkdeal.nl. Hier kun je je eigen, gepersonaliseerde bedankkaarten maken. Het formaat, de kleuren, de bedrukking en de afwerking kan je volledig zelf invullen. Deze kaarten zijn ideaal wanneer je samen een mooie zakelijke deal hebt gesloten bijvoorbeeld. 
Er zijn dus genoeg momenten om een klein bedankje te sturen en genoeg mogelijkheden om degene te kunnen bedanken op een speciale manier.

Terug naar Categorieën voor kaarten
Uw advertentie hier?