Felicitaties versturen, dat doe je zo!

Niets is leuker dan een volle brievenbus wanneer je jarig bent, toch? Voor elke jarige is er een geschikte verjaardagskaart. Je hoeft alleen te weten waar je deze het beste kunt scoren. 

Verjaardagskaarten 

Tegenwoordig wordt via sociale media veel felicitaties heen en weer gestuurd. Maar het blijft leuk om een persoonlijke verjaardagskaart te sturen naar je familie, vrienden of kennissen. Bij een verjaardagscadeau past natuurlijk een leuke verjaardagskaart. Verras de jarige met een persoonlijk kaartje in de brievenbus & laat deze bezorgen wanneer jij wilt! Kies uit diverse en unieke verjaardagskaartjes. Voor iedereen en elke leeftijd zijn er veel mogelijkheden om leuke kaarten vanuit thuis te versturen naar het juiste adres. 

Tips voor het versturen van een persoonlijke felicitatie

Voor originele en persoonlijke kaarten ben je bij bijvoorbeeld Greetz of Hallmark aan het juiste adres. Hier vind je veel verschillende ontwerpen die je zelf kunt personaliseren met een unieke verjaardagswens. 
Het bestellen van een verjaardagskaart via Greetz is gemakkelijk en neemt niet veel tijd in beslag. Je kunt je eigen kaart personaliseren en helemaal eigen maken. Ook kan je gemakkelijk een extra cadeautje toevoegen een je bestelling. Denk hierbij aan een bosje bloemen, chocolaatjes of een fles wijn. Met één klik op de knop heb je binnen no-time een leuke verrassing voor de jarige klaarstaan. Mocht je even inspiratieloos zijn of heb je niet veel tijd om zelf de kaart te ontwerpen, kun je er ook voor kiezen om uit een van de bestaande collecties te kiezen. Greetz heeft een ruim assortiment waaruit je kunt kiezen, namelijk meer dan 7.000 verjaardagskaarten. Je kunt gemakkelijk filteren op een thema, leeftijd van de ontvanger of de indeling van de kaart. Dit maakt de keuze wat eenvoudiger. 

Ruim assortiment verjaardagskaarten

Hallmark beschikt ook over een ruim assortiment waarbij je ook veel aanbiedingen en kortingen tegenkomt. Een van zo'n welbekende aanbieding is bijvoorbeeld dat je bij het kopen van een cadeau met een waarde van €3,45 een gratis kaart bij de bestelling kan plaatsen. Hierdoor is de stap nog makkelijker om iemand blij te maken met een leuk verjaardagscadeautje wat afgeleverd wordt bij hem/haar op de stoep. 

Terug naar Categorieën voor kaarten
Uw advertentie hier?