Gratis kaarten downloaden

Het kan zijn dat je het leuk vind om een online gratis e-card te sturen wanneer iemand jarig is of wanneer je wenskaarten nodig hebt voor de feestdagen bijvoorbeeld. Er zijn handige opties om een gepaste gratis kaart te kunnen downloaden om zo de ontvanger te verrassen. 

Vind hier jouw gratis te downloaden kaart

Je kunt ervoor kiezen om een kaartje online te laten maken en op te slaan op je computer of telefoon. Hierdoor kan je gemakkelijk de ontvanger feliciteren of juist een hart onder de riem steken. De kaarten dienen als verschillende communicatie manieren. Uiteraard wil je kunnen kiezen uit veel verschillende kaarten zodat je zeker weet dat de goede e-card er tussen zit voor jouw ontvanger. 
Het downloaden verloopt snel en eenvoudig waardoor je niet veel tijd ermee kwijt bent. Je kan zelf een tekst en/of foto toevoegen en het zo invullen dat het echt gericht is op jouw ontvanger. Er zijn verschillende mogelijkheden om een e-card te versturen maar dit zijn de beste (en gratis opties!) voor jou.

Pixabay.com: de perfecte plek om online kaarten te vinden

Pixabay.com is een koploper in het online verzamelen en verkopen van de mooiste online kaarten. Ze hebben voor elke gelegenheid een kaartje die je online kunt downloaden en kunt versturen. Wanneer je iemand je medeleven wilt tonen, een fijne dag wilt wensen of iemand wilt bedanken, Pixabay heeft het voor je klaarstaan. Daarnaast kun je op een kaart klikken waarvan de kleuren of de boodschap je aanspreken en Pixabay zoekt de meest relevante andere opties voor je. Deze worden op een rijtje voor je gezet zodat je hopelijk de kaart kunt vinden die jij in je gedachten had. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken en de juiste woorden hebt gevonden kun je met één klik op de knop het ontwerp gratis laten downloaden. Je persoonlijke e-card staat nu op je computer of telefoon. Je kunt er voor kiezen om het zelf te versturen via Whatsapp of andere sociale media platformen zoals Facebook. Je kunt uiteraard ook via de mail het kaartje kosteloos versturen zodat de ontvanger een verrassing in de mailbox ontvangt.

Pexels.nl: een andere geweldige optie voor gratis kaarten

Een andere online aanbieder waarbij je gemakkelijk een gratis kaart kan downloaden is Pexels.nl. Deze website is voorzien van een fijn systeem waarbij je kunt filteren en sorteren op de gewenste thema's, kleuren en formaten. Mocht je interesse hebben in het verhaal achter alle foto's en video's die door de professionele fotografen worden gemaakt, neem dan vooral een kijkje bij het kopje “Pexels-verhalen”. Wellicht inspireren deze verhalen en helpen ze bij de keuze maken van de perfecte (online) kaart.

Terug naar Overige kaarten
Uw advertentie hier?