Hippe geboortekaarten

Ben je op zoek naar een mooi kaartje voor de aankondiging van de geboorte van je kindje? Breng dit leuke nieuws met een uniek geboortekaartje. Er zijn twee websites waarbij jij gegarandeerd het juiste geboortekaartje vind. 

Babynieuws!

Voor alle kersverse ouders willen wij het opsturen van de geboortekaarten gemakkelijk maken. Er zijn verschillende manieren om het perfecte geboortekaartje te ontwerpen of uit te kiezen. Je kunt ervoor kiezen om zelf een heel nieuw ontwerp te maken waardoor het écht een persoonlijk en origineel kaartje wordt. Organisaties die hierin gespecialiseerd zijn, kunt u kennen onder de naam Hippe-geboortekaartjes.nl of Blijkaartje.nl. 
Bij Hippe-geboortekaartjes.nl zit het al in de naam. Voor hippe kaartjes ben je hier aan het juiste adres. Het is hier routine geworden dat de ouders altijd een proefdruk ontvangen, ruime tijd voor de geboorte van hun kindje. Hierdoor geeft Hippe-geboortekaartjes de klanten de kans om nog een aantal dingen eventueel te kunnen veranderen. Mede door deze service zijn de voorgaande ouders erg te spreken over deze organisatie. Hippe-geboortekaartjes blijft vernieuwen met unieke geboortekaartjes waardoor je bijvoorbeeld niet bang hoeft te zijn dat iemand uit je omgeving hetzelfde kaartje heeft gebruikt als geboortekaartje. Mede door de creatieve designers en ontwerpers blijven de kaartjes up-to-date met de laatste trends in het vakgebied, echte professionals dus. 

Blijkaartje.nl : veel keuze uit diverse ontwerpen en materialen

Een pluspunt bij Blijkaartje.nl is dat zij veel diverse ontwerpen hebben om uit te kiezen. Ze bieden veel meer dan alleen het geboortekaartje ontwerpen. Zo heb je de mogelijkheid om bijpassende en gepersonaliseerde adres etiketten erbij te bestellen. Hierdoor wordt het één geheel en speciaal voor jou persoonlijk ontworpen in de huisstijl die jij mooi vindt. De kaarten kunnen op verschillende materialen bedrukt worden, ook deze keuze ligt volledig bij de wensen van hun klanten. Je tekst bedrukken op houten kaartjes, kalkpapier of duurzaam papier, alles is mogelijk bij Blijkaartje.
Voor een goed beeld van de ontworpen kaartjes kun je op het Instagram account van Blijkaartje kijken. Hier vind je eventuele inspiratie die jou verder kan helpen bij het ontwikkelen van hét perfecte geboortekaartje. 
Dus ga je liever niet voor een alledaags geboortekaartje? Neem dan een kijkje bij Blijkaartje.nl.

Terug naar Categorieën voor kaarten
Uw advertentie hier?