Kaarten voor de feestdagen

Het einde van het kalenderjaar nadert. Het wordt kouder buiten, het is vroeg donker en de feestdagen staan om de hoek. Dit betekent dat het tijd is om de wenskaarten de deur uit te sturen. Maak de feestdagen speciaal met originele en unieke kaartjes voor jouw geliefden!

Wenskaartjes

Tijdens de drukke kerstperiode vind je niet altijd de tijd om de kaarten met de goede wensen zelf langs de deuren te brengen of zelf op de post te doen. Feestdagen zijn een voorbeeld van een gelegenheid waarbij je iemand een wenskaartje kan sturen. Er is een eenvoudige oplossing om deze stap gemakkelijker te laten verlopen. Hierdoor ervaar je wellicht wat minder stress tijdens de drukke periode. 

Gemakkelijk versturen via verschillende websites

Via verschillende website kan je met een paar klikken je ontworpen kaarten naar meerdere adressen sturen. Je kunt zelf aangeven wanneer je de kaarten bij je naasten op de stoep wilt laten bezorgen. Veel aanbieders bieden snelle levering waardoor je je niet zorgen hoeft te maken dat je kaartje te laat komt. Je kunt de adressen toevoegen bij je bestelling waardoor je met één order meteen elk adres meegenomen hebt. 

Voorbeeld van aanbieder: Snelwenskaart.nl

Een voorbeeld van zo'n aanbieder is Snelwenskaart.nl. Naast de originele en unieke kaarten met uiteenlopende thema's, biedt Snelwenskaart ook een handige optie. Hierbij kan je namelijk pakketten kiezen van bijvoorbeeld 20, 30, 40 etc. stuks kaarten. De tekst kan je zelf maken en aanpassen met jouw persoonlijke boodschap en/of foto's. Ook Snelwenskaart werkt met een snelle levering waardoor je last minute ook nog een kaart op de post kunt doen. 

Greetz.nl werkt ook mee aan het stimuleren van het versturen van persoonlijke wenskaarten in plaats van snel een berichtje via de telefoon versturen. Naast de feestdagen beschikt Greetz ook over andere kaarten die dienen als wenskaart. Denk hierbij aan wanneer je iemand een hart onder de riem wilt steken of juist wilt feliciteren met het behalen van een nieuwe baan bijvoorbeeld. De keuze bestaat hiervoor uit meer dan 20.000 verschillende soorten wenskaarten. Ook hier zijn de thema's erg uitgebreid waardoor je gemakkelijk kunt filteren en zoeken naar jouw juiste wenskaart. 
Dus zoek jij nog leuke wenskaarten, weet je waar je terecht kunt!

Terug naar Categorieën voor kaarten
Uw advertentie hier?